Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : Pari Sen Zermen Arxeia Ertflix : Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : Pari Sen Zermen Arxeia Ertflix : Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Pari Sen Zermen Mpartselona Apokleismos H Anatroph Prognwstika Stoixhma
Pari Sen Zermen Mpartselona Apokleismos H Anatroph Prognwstika Stoixhma from www.bet3.gr
Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Konstadinos gournis 2 yıl önce. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league.

Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Ad9aowkdiix7lm
Ad9aowkdiix7lm from www.contra.gr
Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια.

Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Stigmiotypa 16 02 2021 Youtube
Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Stigmiotypa 16 02 2021 Youtube from i.ytimg.com
Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της:

Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο μπαρτσελονα. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Post a Comment

Previous Post Next Post